aardverschuiving.com

TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN UW CREDITCARD MET KERSTMIS

Slim gebruik van uw creditcard met Kerstmis kan helpen om het een comfortabeler, stressvrij feestseizoen te maken.

1. Begin met zo min mogelijk schulden

Door vóór de kerstperiode zoveel mogelijk bestaande creditcardschulden op te heffen, begint u in een betere financiële positie. Als je kunt, geef dan prioriteit aan wat extra afbetalingen doen op bestaande schulden in de weken voorafgaand aan Kerstmis.

Als u het totale verschuldigde bedrag op uw afschrift elke maand op de vervaldag betaalt, kunt u genieten van de rentevrije periode bij aankopen op uw kaart. Alle CommBank-creditcards worden geleverd met tot 55 dagen rentevrij bij aankopen, behalve onze Business Low Rate-creditcard.

2. Stel een budget in

Misschien besteed je meer met Kerstmis dan op andere momenten van het jaar, maar dat betekent niet dat je te veel moet uitgeven. Stel een budget samen dan inclusief cadeautjes, eventuele uitstapjes en extra tijd en activiteiten met familie en vrienden. Hoe grondiger u met uw budget omgaat, hoe gemakkelijker het zou moeten zijn om beslissingen over de uitgaven te nemen.

Wees realistisch met uw budgetteringsdoelen en als de zaken niet van plan zijn, moet u ze opnieuw beoordelen om te zien waar u de dingen mogelijk anders zou kunnen doen.

3. Plan voor terugbetalingen

Zodra u uw budget voor Kerstmis heeft ingesteld, moet u een goed idee hebben van hoeveel u gaat uitgeven. Gebruik onze creditcard-terugbetalingscalculator om te zien wat dat zou kunnen betekenen voor het terugbetalen van uw totale saldo als de vakantie voorbij is. Hoewel het mogelijk is om alleen de minimale aflossing te doen, geldt dat hoe meer u kunt terugbetalen, hoe sneller u uw schuld afbetaalt.

Door deze terugbetalingen te budgetteren, kunt u gemoedsrust krijgen tijdens de kerstperiode, zodat u zich kunt concentreren op plezier maken en quality time doorbrengen met vrienden en familie.

Voor aanvraag creditcard mogelijkheden, kun je www.123creditcardvergelijk.nl bezoeken.