aardverschuiving.com

De wettigheid van Bitcoin in de wereld

Bitcoin is erin geslaagd de financiële wereld te choqueren door een nieuwe manier aan te bieden om transacties af te ronden. Gebruikers krijgen tonnen voordelen door te handelen met Bitcoin en voor het eerst wordt de schaal naar de gebruiker en zijn bescherming gekanteld, in plaats van naar de banken en verschillende autoriteiten.

 

Ondanks de vele voordelen beschouwen veel landen over de hele wereld deze cryptocurrency als illegaal en worden handelaren met verschillende straffen geconfronteerd als ze betrapt worden op het handelen ermee. We wilden de juridische status van naderbij bekijken en alle delen van de wereld noemen waar handelen met Bitcoin legaal is. We zullen ook enkele redenen bespreken waarom sommige regeringen het als illegaal beschouwen. Laten we beginnen met het ontleden van het onderwerp. aandelen tesla kopen is goedgekeurd.

 

 

Handelen met Bitcoin

 

Allereerst moet u bij het omgaan met deze cryptocurrency zoeken naar geloofwaardige en betrouwbare platforms waar u met Bitcoins kunt handelen zonder u zorgen te hoeven maken over uw online veiligheid. Zoals u weet, worden veel mensen elke dag het slachtoffer van oplichting, dus u moet alle voorzorgsmaatregelen nemen, zodat u dit niet overkomt.

 

Er zijn talloze geloofwaardige sites waar u gemakkelijk met Bitcoin kunt handelen – het enige wat u hoeft te doen is klein onderzoek doen en uitzoeken welke sites betrouwbaar zijn en welke niet. Als je wat tijd wilt besparen voor dit proces, kun je de Bitcoin Storm-app bekijken. Je kunt hier de laatste informatie over de cryptocurrency vinden. Bovendien maakt de site gebruik van geavanceerde handelstechnologieën en heeft het een waanzinnig hoge winstgevendheid. De handelsomgeving is veilig en iedereen is welkom – het enige dat u hoeft te doen, is zich registreren op hun site. hoe bitcoin kopen mogelijk wordt gemaakt.

 

Nu u een van de meest gerenommeerde Bitcoin-handelssites kent, die toevallig ook bekroond is, gaan we eens kijken in welke delen van de wereld deze cryptocurrency legaal is.

 

Landen waar Bitcoin legaal is

 

Het zal je misschien verbazen, maar Bitcoin is legaal in meer landen over de hele wereld dan je zou denken. Gezien het feit dat de cryptocurrency iets meer dan tien jaar oud is, moeten we de opkomst ervan prijzen. Laten we beginnen met Amerika. Bitcoin is legaal in de VS, Mexico, Nicaragua, Costa Rica, Jamaica, Trinidad en Tobago, Argentinië, Brazilië, Chili en Venezuela. Bitcoin is ook legaal in Colombia, maar wordt door de banken verboden.

 

Verder naar Azië, Bitcoin is legaal in Kirgizië, Oezbekistan, Cyprus, Rusland (legaal voor de mijne, maar verboden door de banken), Israël, Libanon, Turkije, India, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Singapore, Thailand, Brunei en de Filippijnen. Aan de andere kant behandelen Cambodja, Taiwan, China, Jordanië en Saoedi-Arabië het op dezelfde manier als Rusland – legaal maar verboden door de banken.

 

Ten slotte is Bitcoin legaal in Europa en Oceanië. Sommige Europese landen hebben geen specifieke wetgeving voor de cryptocurrency, daarom worden mensen niet gestraft als ze ermee handelen.

 

Waarom is Bitcoin zo tegen door regeringen?

 

Zoals je hebt gemerkt, is Bitcoin legaal in de meeste delen van de wereld. Maar hoewel het werd geaccepteerd en gelegaliseerd, zijn er nog steeds veel landen die het als illegaal beschouwen en deze betaalmethode als nep beschouwen. Er zijn twee belangrijke redenen waarom dit het geval is.

 

De eerste is dat Bitcoin door geen enkele autoriteit wordt gereguleerd, het is zelfvoorzienend. Aangezien regeringen het niet kunnen controleren, zijn ze bang dat het uit de hand loopt. En zoals u wellicht weet, is iedereen bang voor de dingen waar ze geen controle over hebben.

 

De tweede reden waarom regeringen hier zo tegen zijn, houdt een beetje verband met de eerste. Banken kunnen veel verborgen en / of extra kosten in rekening brengen wanneer mensen verschillende transacties voltooien. Door dit te doen, behalen ze enorme winsten. Cryptocurrencies snijden de banken (tussenpersoon) en gaan rond al deze kosten. Bitcoin staat de banken niet toe om te profiteren van de transacties van mensen. Dus bij het handelen met Bitcoin, besparen mensen veel geld in het proces.

 

Banken hebben veel macht en kunnen de politiek ruimschoots beïnvloeden. Aangezien Bitcoin een directe bedreiging vormt voor hun winst, kunt u er zeker van zijn dat ze zullen lobbyen om de cryptocurrency illegaal te houden. En zoals je kunt zien, hebben ze in sommige landen nog steeds beslissingsbevoegdheid, daarom is de cryptocurrency illegaal.

 

Wat denken mensen?

 

Wat de mensen ervan betreft, kunt u er zeker van zijn dat ze meer dan openstaan ​​om met Bitcoin te handelen. Waarom? Omdat de cryptocurrency hen beschermt en het hen tal van voordelen geeft bij het voltooien van transacties. Afgezien van het ontsnappen aan toegevoegde en verborgen kosten, genieten mensen ook van een zekere mate van anonimiteit bij het handelen met Bitcoin, alle transacties zijn direct en de valuta is volledig geoptimaliseerd voor online gebruik. Velen geloven dat op een dag iedereen Bitcoin zal gebruiken en dat de cryptocurrency de universele betaalmethode in elk deel van de wereld zal worden.